In 1991 introduceerde Frederik van Caem  met Kenneth Smit personality trainingen zijn unieke concept "hoe haal ik meer rendement uit mijn persoonlijke inzet"Meer dan 2000 managers (waaronder ondernemers) volgden daarna zijn workshops met veel succes. Hij werkte voor diverse Grote en kleine ondernemingen.

Hij specialiseerde zich later in emoties binnen familiebedrijven. 

Wetenschappelijk onderzoek heeft aangetoond dat wij in veel van de voorkomende gevallen in onze dagelijkse praktijk slechts 8% van onze 'kennis' gebruiken; dit bevestigt dat het bij ons handelen vooral om vaardigheden gaat. Het bewust en effectief omgaan met emoties en gevoel is een vaardigheid  die velen onder ons niet hebben geleerd. De dagelijkse praktijk leert ons dat emoties en voelen een grote rationele kracht hebben.

Het bouwen aan emotionele volwassenheid door middel van op de dagelijkse praktijk gerichte emotionele vaardigheden is de specialiteit van Frederik van Caem. Hoe ga ik persoonlijk in de dagelijkse praktijk op de juiste wijze om met emoties en gevoel? Hoe haal ik een optimaal rationeel rendement op een emotionele inzet of het gebruik van gevoel? Emoties en gevoel effectief gebruiken bij veranderingen en onderhandelingen is een vaardigheid die je kunt leren. 

Heeft u een vraag over;

emoties, voelen, coaching, innovatie (ook persoonlijke innovatie), businessdevelopment, stuur dan een mail of bel Frederik persoonlijk op zijn mobiele nummer 0653182111 
'Leer meer rendement
te halen uit emotie'


Email

aanbevolen links